Besparingstips en Samen de winter door

BALLUM – De Amelander Energie Coöperatie organiseert zarerdagmiddag 19 november een informatiemiddag over energie besparen, onder de noemer 'Samen de winter door'.

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van de hoge energierekening. Samen met meer dan 90 andere Nederlandse energiecoöperaties komen wij daarom in actie om onze kennis over energiebesparende maatregelen met zoveel mogelijk mensen te delen. Want door slim om te gaan met energie zorgen we ervoor dat niemand te veel betaalt.

Kom voor de meest impactvolle tips op 19 november om 13:00 uur naar ‘t Camminghahuus

Op zaterdag 19 november organiseren wij in dorpshuis ’t Camminghahuus in Ballum een lokaal kick-off evenement, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen helpen om energie te gaan besparen. 

Men ontvangt van kortingsbonnen, uitleg en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben, makkelijk uit te voeren zijn en niks of heel weinig kosten.

Soms weet je namelijk niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. Ook zijn de tips kosteloos en geheel vrijblijvend.

Help jezelf en anderen om energie te besparen

We vragen jou om deze tips door te geven aan minimaal twee bekenden. We zullen dit heel makkelijk maken om door te geven, omdat iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening. Als zij dat op hun beurt ook doen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door! 

We hopen je op 19 november te zien! Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Bijeenkomst ‘Samen de winter door’

  • Waar: dorpshuis ’t Camminghahuus in Ballum
  • Wanneer: 19 november 2022
  • Tijd: Start om 13:00 uur tot ongeveer 15:00 uur
  • Aanmelden: niet nodig
  • Voor wie: Iedereen die benieuwd is hoe zij energie kunnen besparen
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *