Benefiet brengt bijna vijfduizend op

HOLLUM – Op zondag 19 februari was in de Herenwegkerk in Hollum een Benefiet Middag voor slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. De Benefiet Middag bracht bijna vijfduizend euro op. Om 17:45 uur zondagmiddag was de stand € 4566,80. Bekijk hieronder het filmpje, het is een impressie.

De Benefiet begon om 14:00 met verkoping van zelfgemaakt gebak en spelletjes voor de kinderen. Om 15:00 uur begon het Benefietconcert. Hieraan verlenen diverse Amelander muzikanten hun bijdrage, waaronder: een saxofoongroep, jeugd op trompet, een pianiste, Zo Wad, DODO & Friends, Hollumer Gromkes, Inspirit, Ab Kiewied, Crescendo, Interkerkelijk zangkoor en Forza Musica. Een afwisselend muzikaal spektakel, als hart onder de riem voor de zorg aan elkaar!

De gebakkraam was binnenste kortste keren leegverkocht.

De Benefiet werd georganiseerd door een groepje eilanders en de samenwerkende protestantse kerken. Het geld gaat naar Giro 555.

Benefiet Middag

  • Herenwegkerk Hollum
  • 19 februari
  • 14:00 uur verkoping gebak en lekkers
  • 15:00 uur Benefietconcert
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *