Beide openbare basisscholen op Ameland zijn groen

BALLUM – De afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs kwaliteitsonderzoeken gehouden op OBS de Schakel in Hollum en op OBS’ t Ienster in Ballum. Beide scholen hebben een (ruim) voldoende beoordeling gekregen van de inspectie. Dit betekent dat de kwaliteit van het onderwijs op beide scholen op voldoende niveau zit en zij het arrangement basistoezicht van de inspectie krijgen.

De term basistoezicht betekent, dat de scholen in het reguliere toezicht komen en dat zij normaliter eens in de vier jaar worden bezocht. Na een onrustige periode is dit een prima resultaat, zegt Wim de Vries, algemeen directeur a.i. Door de grote inzet van de teams is dit gerealiseerd. De bestuurscommissie van OPO Ameland complimenteert alle betrokkene met dit mooie resultaat. Zij hebben met hun allen de schouders eronder gezet!

Bron: OPO Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *