“Bedankt KNRM Ameland”

BALLUM –  “Hierbij een paar foto's van de reddingbootdag….,” mailt Ronald Dijkstra en hij stuurt enkele prachtige foto’s. 

Zaterdag was het Open Dag bij de KNRM en de Ballumerbocht deed mee.

“Eerst in de Anna Margaretha en daarna (we wisten dat we nat werden met de Maria Hofker. Jasper (13) en Judith (9) wilden wel mee… Jasmijn onze jongste dochter en hun moeder bleven aan de kant(om foto's te kunnen maken….ja ja). Er was overigens bijna geen belangstelling om met de Maria Hofker mee te gaan… gek hè! Het was spectaculair om met hoge snelheid over de Waddenzee te stuiteren…

Het buiswater kwam met bakken de boot binnen… We hadden letterlijk geen droge draad meer aan ons lijf, maar we zijn wel een bijzondere ervaring rijker. We zijn vaker mee geweest maar nog nooit onder deze weersomstandigheden.

Judith kwam thuis in ons huisje en daar bleek dat ze nog een hele sloot zeewater in haar laarzen had, dus konden we ook nog even dweilen!

Judith en Jasper vonden het geweldig en bleven lachen!!! Toen we drijfnat de boot af kwamen begonnen heel veel mensen te twijfelen, en een kindje begon te huilen, want ze dachten dat we van de Anna Margaretha af kwamen en dat ze ook zo nat zouden worden. Kortom. KNRM bedankt voor de leuke middag(daar kan geen attractiepark tegenop!) ….”

Groeten Ronald Dijkstra

>>> Persbureau Ameland sponsort de KNRM met een banner. Klik op de banner voor meer KNRM Ameland-nieuws

>>> lees hier over de paardenreddingboot van Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *