Originele oplossing strandpaviljoen

BALLUM – Strandpaviljoen Ballum heeft een originele oplossing gevonden om, nu het strandpaviljoen is afgebroken en pas in juni weer open is, toch informatie en lekkers aan de wandelaars op strand Ballum aan te kunnen bieden. Hoofd horeca van Roosdunen, Niels van den Burg, plaatste een prachtig mooi betimmerde kar op de kruising fietspad-strandopgang Ballum om mensen een lekkere bak koffie, broodje, soepje en ijsje te presenteren. Monique Hoekstra is de verkoopster in de "Koek-en-Zopie" van het Ballunmer strand.

Van den Burg verwacht dat de kar tot half juni op die plek in functie is, dan neemt het strandpaviljoen het weer over. Wat er daarna met de kar gebeurt, weet de manager nog niet, maar daar bedenkt hij vast een oroginele bestemming voor.

>>> de koffie-kar staat tijdelijk ook in de app Ameland Actueel en in www.ameland-actueel.nl (laadt op elke smartphone)

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *