B&B Huize Sonja in Hollum weer genomineerd

EINDHOVEN – Bed & breakfast Huize Sonja in Hollum maakt kans op een onderscheiding in de verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016’. In de kwaliteitsklasse van 1 tulp is Huize Sonja genomineerd als beste B&B. Huize Sonja concurreert met twee accommodaties in Driebergen en Nijmegen. De winnaar wordt op 8 juni 2016 bekendgemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland. B&B Huize Sonja werd in 2014 ook genomi9neerd èn bekroond.

Welke bed & breakfasts behoren tot de top van Nederland? Ieder jaar maakt Stichting Bed & Breakfast Nederland de score op onder accommodaties die deelnemen aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. In vijf kwaliteitsklassen worden de best presterende B&B’s uitgeroepen. Alleen bed & breakfasts met een zeer hoge classificatiescore én uitmuntende beoordelingen van gasten op Bedandbreakfast.nl, maken kans.

Behalve razend enthousiaste reviews op Bedandbreakfast.nl, behaalde Huize Sonja een topscore in de kwaliteitsklasse van 1 tulp. Een geliefde categorie, volgens Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Tegenover de steeds luxer wordende B&B’s vind je de eenvoudige, kleinschalige bed & breakfasts, gewaardeerd om hun authentieke gezelligheid. Eenvoudig maar comfortabel, altijd netjes, charmant en sympathiek, dat typeert de B&B’s met 1 tulp. De bed & breakfasts die als beste zijn genomineerd in deze categorie, stralen dat ook helemaal uit. Daar zijn we als stichting trots op.”

Bed & Breakfast Huize Sonja in Hollum concurreert met B&B Passage uit Driebergen en B&B De Vlinder uit Nijmegen om de onderscheiding in de 1-tulpcategorie. De winnaar wordt op 8 juni om 9.00 uur bekendgemaakt op www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb.

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij het classificatiesysteem zijn ruim 520 B&B’s in Nederland aangesloten. Deelnemende accommodaties worden bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. Accommodaties krijgen 1 tot en met 5 tulpen toegekend, oplopend naarmate het voorzieningenniveau stijgt. Zo wordt het kwaliteitsverschil tussen B&B’s inzichtelijk gemaakt en kunnen gasten gemakkelijker vergelijken. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

B&B Huize Sonja staat op de app Ameland Actueel en op het mobiele nieuws van ameland-actueel.nl. Presenteer daar je accommodatie en laat dan zonder kosten je nieuwsberichten publiceren 

(de presentatie 25 euro voor particuliere verhuurder)

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *