B&B Huize Sonja in Hollum genomineerd

EINDHOVEN – Bed & Breakfast Huize Sonja in Hollum maakt kans op een onderscheiding van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De stichting roept op 17 juni 2014 de beste B&B's van Nederland uit in vijf kwaliteitscategorieën. Bed & breakfast Huize Sonja is een van de drie genomineerden in de kwaliteitscategorie van 1 tulp.

Tulpen

De verkiezing van 'Beste Bed & Breakfast van Nederland' wordt jaarlijks gehouden onder B&B's die zijn aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Accommodaties die meedoen aan dit classificatiesysteem, krijgen 1 tot en met 5 tulpen toegekend, oplopend naarmate het voorzieningenniveau stijgt. Binnen iedere tulpencategorie krijgen de B&B's die het beste presteren op het gebied van faciliteiten, service en gastvrijheid, een onderscheiding.

Genomineerd

Alle genomineerden, waaronder Bed & Breakfast Huize Sonja, hebben in hun kwaliteitsklasse een hoge classificatiescore. Daarnaast hebben ze uitmuntende beoordelingen op Bedandbreakfast.nl en dat telt ook mee. "De gasten laten er in hun reviews op Bedandbreakfast.nl geen misverstand over bestaan. Deze B&B's behoren binnen hun klasse tot het beste wat Nederland aan B&B's te bieden heeft", zegt Hanny Hoedemaker, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Bed & Breakfast Huize Sonja concurreert met B&B Motorschip Elisabeth uit Leeuwarden en B&B De Vlinder uit Nijmegen om de onderscheiding in de 1-tulpcategorie.

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De stichting beoordeelt en controleert sinds 2006 de kwaliteit van aangesloten B&B-accommodaties in Nederland. De controle gebeurt door mystery guests aan de hand van een objectieve normenlijst. Doel van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie is enerzijds het inzichtelijk maken van kwaliteitsverschillen tussen B&B’s en anderzijds professionalisering van de branche door het stellen van minimumkwaliteitseisen. Zie: www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

Wil je ook met je accommodatie in het nieuws? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *