Arriva inzet voor De Reuzen in Leeuwarden

HEERENVEEN – Na een goede nachtrust van de reuzen én de Arriva medewerkers, die uit alle windrichtingen vandaag ook weer in het Noorden aan de slag zijn, is iedereen vanmorgen weer vroeg begonnen. We hopen op dezelfde goede sfeer als gisteren. Er zijn nu al veel bezoekers in de stad, het is gezellig druk met opvallend veel gezinnen met kinderen en het weer is heerlijk.

Alle treinen richting Leeuwarden rijden met het maximum aantal treinstellen. Meer treinstellen zijn niet mogelijk in verband met de lengte van de perrons op het traject.

Reis je met de Arriva pendelbussen vanaf de drie beschikbare P+R terreinen dan ben je binnen 7 minuten in de stad. De route naar de P+R terreinen Zuidlanden, De Zwette en Hemrik wordt met borden aangegeven.

Met deze combinatie van trein en (pendel)bus heeft Arriva ook vandaag weer de maximale capaciteit ingezet om er een reuzemooie dag van te maken.

Bron: Arriva

→ lees hier meer over de Reuzen in Leeuwarden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *