Arriva aan de WhatsApp 

HEERENVEEN – Bus- en treinreizigers in Friesland en Groningen kunnen vanaf 2 oktober 8.00 uur een gesprek starten met Arriva via WhatsApp. Met de proef – die in eerste instantie een maand duurt – verwacht de vervoerder een wens van veel reizigers in vervulling te laten gaan. Door WhatsApp als kanaal toe te voegen vindt er nog meer één-op-één contact met de klant plaats. 

Om een gesprek met Arriva te voeren voeg je het WhatsApp nummer +31 629575686 toe aan je contactenlijst van je telefoon en start je een gesprek.

De mogelijkheid om via WhatsApp een gesprek te voeren is een proef van één maand die start voor bus- en treinreizigers in Friesland en Groningen. Je voert het gesprek met het webcareteam van Arriva, de medewerkers die nu ook klanten helpen via Facebook en Twitter. Dit betekent ruime openingstijden: maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 23.00 uur en in het weekend en op feestdagen van 7.00 tot 23.00 uur.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *