App voor smartphone en iPad

Ameland ActueelHOLLUM – De mobiele app Ameland Actueel is er voor iPhone en voor elke andere smartphone die je maar kunt bedenken. 

De app is ook geschikt voor de iPad en brengt het nieuws van het eiland en de agenda van Ameland. De app is er voor wie op de hoogte wil blijven van de gedenkwaardige gebeurtenissen, de belangwekkende politiek, de talentvolle Amelanders, de reddende KNRM, de fantastische evenementen, de mooie verhalen, de fijne foto's: kortom van alles wat Ameland beweegt.

Wie nu inschrijft profiteert voor de komende vier jaar van de lage verlengingsprijs van 24 euro per jaar.

Bedrijven kunnen zich presenteren op de app. Als extraatje plaatst Persbureau Ameland dan de bedrijfsactiviteiten op de Ameland agenda: de bluesband, de ierse bard, het klaverjastoernooi: noem het allemaal maar op. Wie wat organiseert wil het laten weten en dat kan via de website van Persbureau Ameland.

En de investering in een app presentatie? Het is bijna om te lachen zo laag: voor 24 euro sta je er klein op, voor 48 euro middel en voor 96 euro sta je een jaar met je bedrijf op de app met foto en tekst. Het volgende jaar kost de verlenging slechts 24 euro. Ook voor de duurste variant. Beslis snel want deze belachelijk lage prijzen hanteren we niet lang meer. Daarin bewegen we met de markt mee.

Aanmelden kan hier.

ZOMER AANBIEDING VOOR PARTICULIERE VERHUURDERS

Voor particuliere verhuurders hebben we een speciale zomeraanbieding.

Voor 24 euro staat u vier jaar lang op de app (50 eurocent per maand) met de adresgegevens, het telefoonnummer, doorverwijzing naar uw eigen website, foto van de accommodatie en een stukje tekst van ongeveer 50 woorden. Voor 6 euro meer plaatsen we er een tweede foto bij.

Deze aanbieding geldt tot eind augustus 2012.

Aanmelden kan hier.

>>> lees hier over de app

>>> lees hier over Ameland apps voor de smartphone

>>> volg hier de App Ameland Actueel op Twitter

Ameland Actueel

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *