Antje & Betje twee vliegen in één klap

HOLLUM – Deze zomer kunnen kinderen en volwassenen, als alles meezit, ganzenborden op het enige echte Antje & Betje van Ameland spel.

Ameland Pers uitgeverij geeft bij voldoende belangstelling het

Antje & Betje van Ameland spel uit, het Ameland ganzenbord dat drie jaar geleden de middenpagina van De Krant van Ameland vormde. De lijst met deelnemers begint te groeien, maar is nog niet lang genoeg om het spel uit te kunnen geven. 

Twijfelde u nog? Wilt u uw bedrijf wel laten deelnemen, maar was opgeven er nog even bij gebleven? Grijp dan nu het toetsenbord of de telefoon. (info@persbureau-ameland.nl en 0623218213). 

Belangstellenden kunnen met bedrijf, evenement of vakantieverblijf een vakje gaan bezetten in dat spel.

Sietske van der Meij, de illustrator van de strip Antje & Betje, maakt dan in overleg met u een unieke tekening. De tekening vormt een nummer in het bordspel en het bijbehorende tekstje wordt opgenomen bij de spelregels die op het middenvlak worden geplaatst.

Ter inspiratie:

Nummer 9: Een weekendje Ameland: boeken bij Hotel Dolores

Nummer 15: Tijd voor een ijsje, op naar Bakkerij De Jong

Nummer 19: Fotoshoot via AmelandFoto

Nummer 23: Hard fietsen tijdens de MTB

Nummer 31: Lekkere bladjes bij Bakker de Boer

Nummer 47: Museumbezoek bij Sorgdrager

Nummer 49: Darten bij Bok

Nummer 51: Lekker chillen bij Van Heeckeren

Een vak op het bord kost € 125,–, inclusief de tekening die Sietske voor u maakt.

Banneradverteerders op de website van Persbureau Ameland of Koopplein Ameland kunnen tegen gereduceerde prijs meedoen (het kost dan slechts € 25,–) net als bedrijven en organisaties die presenteren op de iPhone App Ameland Actueel (50% korting, dusr: € 62,50).

Geef u dus meteen op voor een presentatie op de app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl, dan vangt u twee vliegen in één klap.

Zit u in de put? Gooi dubbel! Moet u in de cel aan de Reeweg in Nes! Zit uw tijd uit, beloof beterschap en ga weer op stap op het Antje & Betje van Ameland spel. Er zijn veel meer leuke opdrachtjes en aanbevelingen dan putten en cellen: de vuurtoren beklimmen, zwemmen, ijsje eten, achter de reddingboot aanhollen.

Speel mee met Antje & Betje en geef het spel bijvoorbeeld als welkomst geschenk aan de badgasten in uw vakantiehuisje. Het leukste is dan dat uw eigen huisje met een pakkende opdracht op het bord staat.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *