Amjaad op televisie

 

BUREN – Visspecialiteiten restaurant Amjaad in Buren spelt een rol in het SBS programma ‘Lekker weg op het water’. Zaterdag 11 augustus filmt een ploeg van SBS 6 tussen  16.00 uur en 18.00 uur in het restaurant. Presentator Geert Hoes trakteert iemand die hem heeft meegenomen op een boottochtje over de Waddenzee op een diner in Amjaad.

31 maart 2007

Amuse wedstrijd in Amjaad

BUREN – Restaurant Amjaad in Buren organiseert in mei een amuse wedstrijd. “Maandag 14 mei staat in het teken van mondplezier,” schrijft Amjaad.

Een amuse is een klein hapje dat wordt geserveerd bij het aperitief. Een ‘amuse bouche’ is een ‘mondpleziertje’ in het Frans. In een restaurant betekent een amuse een groetje uit de keuken, een visitekaartje van het kunnen van de kok. Een amuse prikkelt de smaakpapillen, wekt de eetlust op en hoort tevens oogstrelend mooi te zijn.

De amusedag begint om 11.00 uur met een workshop. De deelnemers aan de wedstrijd strijden voor een wisselbeker en een publieksprijs.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *