‘Amelands’ Hotel Newport het beste

HUIZEN – Hotel Newport is de winnaar van de Publieksprijs ‘Beste hotel van Nederland 2010’. Maar liefst 18% van de publieksstemmen ging naar dit 4-sterrenhotel in Huizen, dat door gasten het meest wordt geroemd om zijn prachtige uitzicht op het Gooimeer en uitgebreide wellness center. Vriendelijk personeel, persoonlijke service en het aanbod van een totaalpakket staan in dit hotel voorop.

Hotel Newport  is een heel klein beetje Amelands. Amelandse Monique Boelens is er front office manager. “De prijs hebben we natuurlijk ook te danken aan de 'ouderwetse Amelander gastvrijheid' waar ik de receptie mee besmet heb,” zegt Monique Boelens met een knipoog. Monique werkt met erg veel plezier in het Gooise hotel, maar af en toe speelt heimwee naar de ouwe pôlle een beetje op.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *