RSS
Zoeken

Amelander Veerdienst wil eilanders inspireren

Geplaatst op: 06 maart 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

NES - De Amelander Veerdienst organiseert twee informatieavonden op woensdag 6 en donderdag 7 maart om meer te vertellen over de plannen, om bij te praten, vragen te beantwoorden en om geïnspireerd te raken van de eilanden Texel en Samsø. De bijeenkomst op 6 maart is in de Burgemeester Walda School te Nes en de tweede avond is in Ons Hol in Hollum. Het begint om 20.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomsten wil Stichting Amelander Veerdienst een presentatie geven van haar ideeën om te komen tot een Amelander Veerdienst geïnspireerd door Teso, een moderne, succesvolle en transparante rederij tussen Texel en Den Helder.

Dat een positieve verandering ook in deze tijd nog mogelijk is bewijst Rederij Samsø; uit onvrede heeft het Deense eiland het contract met de commerciële reder opgezegd en is in september 2014 een eigen veerdienst begonnen.

Ameland is honderd procent afhankelijk van de veerdienst, het is de levensader van het eiland en het wordt tijd dat we zelf aan het roer gaan staan, samen zorgen voor een veilige en betrouwbare veerverbinding, voor nu en in de toekomst !

De mannen achter het initiatief, Jur de Vries, Fabian Kock, Cees Brouwer, Mario Bunicich, Klaas Nagtegaal en Richard Veltman, willen iedereen oproepen: "Kom naar één van de bijeenkomsten en laat je inspireren!"

lees hier ook over de Amelander Veerdienst

 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?