Amelander Kaap voor de Zoover Awards 2016

HOLLUM – Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap is genomineerd voor de Zoover Awards 2016 Accommodaties. Het hotel heeft tussen 1 januari 2015 en 31 mei 2016 meer dan 25 reviews gehad met een waarderingscijfer van een 8 of hoger.

Met de nominatie maakt het 4-sterren hotel kans op drie awards, te weten Zoover Award Goud voor Beste AccommodatieZoover Award Goud voor Populairste Accommodatie en de Oranje Zoover Award. De laatstgenoemde award ontvangen alle accommodatiehouders die na het sluiten van de stemronde een 9 of hoger scoren. Iedere review die tussen 4 juli en 4 september 2016 wordt achtergelaten telt als stem.

Zoover Awards 

De Zoover Awards zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip. Op basis van de ervaringen van de accommodaties en het publiek is de opzet van de verkiezing dit jaar verder vernieuwd. Vanaf maandag 4 juli bepaalt de consument welke accommodaties dit jaar de felbegeerde Awards winnen. Stemmen kan hier.  

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *