Amelander Kaap

Overnachten in een van de appartementen van Amelander Kaap

Aan de westkust van het schitterende Waddeneiland Ameland vindt u het 4-sterren Hotel-Resort Amelander Kaap. Het resort heeft een prachtige ligging vlakbij de duinen, strand en zee en aan de rand van Hollum. Vanuit Amelander Kaap kunt u schitterende wandelingen en fietstochten over het eiland maken.

Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap beschikt naast hotelkamers ook over appartementen die uitermate geschikt zijn voor een comfortabel verblijf. De 2- & 3-kamerappartementen in het resort zijn van alle gemakken voorzien en ideaal voor gezinnen met kinderen. Het resort beschikt namelijk over alle mogelijke faciliteiten, zoals een à la carte restaurant, brasserie, tennisbanen, een squashbaan, beautycenter, solarium, sauna en zwembad. Direct aan het resort grenst een 9-holes golfbaan met A-status.

Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap in Hollum op het Waddeneiland Ameland is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekendje of midweek weg. Op het gezellige Waddeneiland Ameland bent u er even lekker tussenuit, ver weg van de dagelijkse sleur.

Wilt u een van de appartementen van Amelander Kaap reserveren, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons hotel, te bereiken op telefoonnummer +31 (0)347 – 750 417 of via de website.

>>>kijk voor de website op de pagina Links onder de H van Hotel

– advertorial –

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *