Amelander Deelauto maakt reizen naar de Wal groener

Een dagje naar de vaste wal? Maak gebruik van de Amelander Deelauto! Of je nu gaat winkelen, familie- of ziekenhuisbezoek plant, een cursus bijwoont of een zakelijke bespreking hebt, dit duurzame initiatief voor en door Amelanders biedt een milieuvriendelijke oplossing voor je reis naar de vaste wal.

In Holwert staan twee elektrische auto’s met een eigen laadpaal, klaar om je comfortabel en duurzaam naar je bestemming te brengen. Het reserveren van de auto is eenvoudig dankzij een handige app, waarmee je de beschikbaarheid kunt controleren en je rit kunt plannen.

Wil je meer weten over dit duurzame reisinitiatief? Bekijk dan onderstaande video of bezoek de website van Amelander Deelauto en ontdek hoe je gemakkelijk en milieuvriendelijk van en naar de vaste wal kunt reizen.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 351

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *