Amelandkalender van Wad aan de Wand is weer verkrijgbaar

Wad aan de Wand is verheugd om de uitgave van de “Ameland kalender” aan te kondigen. Na eerdere snelle uitverkoop van de edities van voorgaande jaren, is de Ameland Kalender 2024 sinds deze week weer beschikbaar voor alle liefhebbers van Ameland.

De kalender bevat 12 adembenemende foto’s, gemaakt door fotografen van Wad aan de Wand die de unieke sfeer van Ameland vastleggen. Elke maand biedt een nieuw perspectief op de prachtige landschappen, de pittoreske dorpjes en de rijke biodiversiteit van het eiland. Of je nu zelf op Ameland woont en een lief hebber bent van deze Waddendiamant, deze kalender brengt het eiland bij jou thuis.

“We zijn trots om deze kalender weer beschikbaar te maken voor iedereen die van het eiland en zijn schoonheid houdt”, aldus Marjan Noteboom van Wad aan de Wand.

De “Amelandkalender 2024” is gedrukt op hoogwaardig, milieuvriendelijk papier. De kalender is nu verkrijgbaar in de webshop van Wad aan de Wand: www.wadaandewand.nl/product/ameland-kalender-2024.

Mis de kans niet om een stukje Ameland in huis te halen. Bestel jouw “Amelandkalender 2024” vandaag nog en laat je inspireren door de betoverende schoonheid van dit prachtige eiland.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 787

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *