Amelander buffet met jazz in Sier aan Zee

HOLLUM – Op vrijdag 8 november organiseert Sier aan Zee in Hollum een muzikaal en Amelander buffet met aansluitend Jazz aan Zee. Dan is er te genieten van heerlijke lokale producten, een fijne maaltijd en een goed glas. Het diner wordt omlijst met sfeervolle jazzmuziek en na het diner is de zaal open voor jazzliefhebbers.

Jazz Diner Buffet begint om 19:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

Deelname aan het buffet kost € 27,50 en aanmelden kan bij Sier aan Zee. Het thema van Jazz aan Zee 2019 is Ella Fitzgerald en Louis Armstrong.

Klik op de foto waar je voor dat zachte prijsje op mag rekenen. De muziek na 21:00 uur, als het diner is afgelopen, is voor iedereen gratis toegankelijk.

Sier aan Zee is al een aantal jaren de locatie voor Jazz aan Zee. Verschillende jazzmusici komen voor Jazz aan Zee naar het eiland om samen muziek te maken en workshops te volgen. Het Amelander Buffet is een extra evenement binnen Jazz aan Zee, waar iedereen voor in kan schrijven. Het buffet omvat heerlijk eten, lekkere muziek, een smakelijk glas wijn en een kopje koffie of thee na afloop.

Klik op de foto voor het telefoonnummer en het e-mailadres voor de aanmelding.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *