RSS
Zoeken

Amelander buffet met jazz in Sier aan Zee

Geplaatst op: 26 oktober 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Amelander Buffet met Jazz aan Zee

HOLLUM - Op vrijdag 8 november organiseert Sier aan Zee in Hollum een muzikaal en Amelander buffet met aansluitend Jazz aan Zee. Dan is er te genieten van heerlijke lokale producten, een fijne maaltijd en een goed glas. Het diner wordt omlijst met sfeervolle jazzmuziek en na het diner is de zaal open voor jazzliefhebbers.
Jazz Diner Buffet begint om 19:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

Deelname aan het buffet kost € 27,50 en aanmelden kan bij Sier aan Zee. Het thema van Jazz aan Zee 2019 is Ella Fitzgerald en Louis Armstrong.

Klik op de foto waar je voor dat zachte prijsje op mag rekenen. De muziek na 21:00 uur, als het diner is afgelopen, is voor iedereen gratis toegankelijk.

Sier aan Zee is al een aantal jaren de locatie voor Jazz aan Zee. Verschillende jazzmusici komen voor Jazz aan Zee naar het eiland om samen muziek te maken en workshops te volgen. Het Amelander Buffet is een extra evenement binnen Jazz aan Zee, waar iedereen voor in kan schrijven. Het buffet omvat heerlijk eten, lekkere muziek, een smakelijk glas wijn en een kopje koffie of thee na afloop.

Klik op de foto voor het telefoonnummer en het e-mailadres voor de aanmelding.
 

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?