Ameland wil historie schrijven met Broodfonds

BUREN – Het is gelukt om 25 mensen geïnteresseerd te krijgen voor het oprichten van een Broodfonds op Ameland. Biba Schoenmaker van het Broodfonds komt donderdag 4 april naar De Toel om alles nog een keer duidelijk uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Het begint om 19:30 uur. 

Meer geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan te sluiten op de avond. Het is natuurlijk niet erg om nog meer mensen uit te nodigen. Johan Kiewiet, initiator Broodfonds Ameland: "Heb je interesse om met mij dit broodfonds op te zetten laat dit weten. We zullen een klein bestuur moeten vormen die statuten e.d. moeten gaan opzetten en alles maken zoals wij dat op Ameland wensen. We kunnen het vormgeven zoals wij dat willen."

Het kan een avond worden waar historie wordt geschreven door het oprichten van het eerste Broodfonds op Ameland. Kiewiet: "Wie weet wat hier nog achter weg komt voor nieuwe initiatieven op gebied van verzekeringen."

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *