RSS
Zoeken

Ameland wederom in het Maarkelsnieuws

Geplaatst op: 11 september 2019 - Categorie: School & Vereniging

MARKELO – Wat Persbureau Ameland is voor Ameland is het Maarkelsnieuws voor Markelo, een website vol nieuws over de regio. "Wederom heeft onze lokale nieuwssite in Twente Ameland benoemd in een artikel op deze nieuwssite," schrijft Marjan Noteboom van Maarkelsnieuws. Ze stuurt een link mee naar het artikel. Hij staat hieronder.

Basisschool De Zwaluw komt al jaren met haar leerlingen naar Ameland voor hun schoolkamp. De band gaat terug tot de jaren 80. Dit jaar viel de school met de neus in de paraffine. De vervuiling van het strand was een mooie aanleiding om de leerlingen van groep 8 een en ander bij te brengen over milieu, vervuiling, wegwerpcultuur en samen de schouders zetten onder een opgeruimd strand. De achtste groepers trokken er vandaag vroeg op uit om samen met de vrijwiligers van de Amelander Juttersvereniging brokken paraffine van de vloedlijn te rapen. Rijkswaterstaat had gisteren en eergisteren al het nodige opgeruimd, maar nog altijd spoelt er van dat spul aan. Behalve paraffine werd plastic gejut. De kinderen haalden in totaal 20 kilo op.

⇒ lees hier het Maarkelsnieuws met het bericht over opruimen van de paraffine

De Zaluw uit Markelo stond vaker met haar Ameland reizen in het nieuws - tik Markelo of De Zwaluw in bij ZOEKEN om er meer over te lezen

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?