Ameland Vertel! vertelde weer

Geplaatst op: 05 mei 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Tzeitl Locher en Dimphy Timmer van Ameland Vertel! - Foto Peter van Noort

BUREN - Vertelgroep Ameland Vertel! heeft weer een paar mooie vertellingen kunnen doen. Zaterdagavond 4 mei vertelden drie leden van de vertelgroep een verhaal aan een familie in een vakantiehuis in Buren. De familie is een weekend op het eiland om samen de verjaardag van moeder te vieren. Tzeitl Locher vertelde haar verhaal 'De Piraten Prinses', Peter van Noort liet 'Schaap' horen en Dimphy Timmers deed 'Antje de vissersvrouw' over Amelander Antje. 

Amelander verhalen
Ameland is een eiland van verhalen en door te vertellen worden de verhalen levend gehouden. In het jaar dat Ameland het Eiland van Hidde Dirks Kat vierde, 2018, is een groep eilanders getraind in het vertellen. Zij hebben tijdens Expeditie Ameland, in mei 2018, op verschillende locaties op het eiland hun verhaal gedaan. Die vertellers zijn zo gegrepen door het vertel-virus, dat zij het er niet bij laten zitten en ook na 2018 deelnemen aan verteldagen, workshops en masterclasses en verder gaan met vertellen onder de naam Ameland Vertel!

Originele vertelling
Wilt u genieten van een originele vertelling waarin het eiland een hoofdrol speelt, bekijk dan de vertelkalender of neem contact op met Ameland Vertel! voor een voorstelling op maat.
Of boek een Oerdrit.

Relevante dossiers: Hart van Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?