Ameland staat op 48

HOLLUM – Helemaal coronavrij wil het nog maar niet worden, op Ameland. Sinds 7 december 14:00 uur staan er 48 besmettingen geregistreerd. Er is er weer eentje bij gekomen. Van 3 tot 27 november bleef het aantal hangen op 46, toen kwam nummer 47 erbij en vandaag de 48ste. 

Dit getal is het totaal aantal geregistreerde besmettingen van eilanders, geteld vanaf eind september 2020.

Ameland is intussen een van de twee gemeentes waar nog niet één besmette persoon naar het ziekenhuis moest. Vlieland is de andere gemeente die nog zonder ziekenhuisopname vanwege coronabesmetting is.

bekijk hier het overzicht van de Corona Locator Nederland, met cijfers over het totaal aantal positieven op Ameland. Tik bij Zoeken naar gemeente de gemeente in die u wilt bekijken. Kijk op dat overzoiht hoeveel mensen tien dagen geleden waren besmet en hoeveel vandaag. Het verschil tussen die twee getallen is het aantal mensen in thuisquarantaine op dit moment.

⇒ De link naar Corona Locator Nederland staat ook onderaan de pagina in het Dossier Corona.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *