Ameland Per Post

BALLUM – De coronacrisis maakt veel los, ook creativiteit en bedrijvigheid. Eveline en Risje Sinnema, twee ondernemende zussen in Ballum, pakten de koe bij de horens en bedachten met medewerking van vriendin Rini Versteeg, een concept voor liefhebbers van het eiland. De bijbehorende nieuwe website heet www.amelandperpost.nl en via die site is een stukje Ameland te bestellen, dat dan in een keurig pakketje thuis wordt bezorgd. Zonder reisbewegingen van personen, met liefde voor Ameland. Die liefde wordt onderstreept door de fotokaarten die mee worden gestuurd en de tekst van het Amelander Volkslied dat mee wordt ingepakt.

Op de website van Ameland Per Post is te lezen: “Vanuit de huidige situatie, waarbij het voor velen van u onmogelijk is om naar uw geliefde Ameland te komen, willen wij Ameland bij u thuis brengen. Dit kunt u doen met een aantal simpele handelingen vanuit huis. Bij Risje werkt met veel zorg en aandacht voor detail aan kleine lieve herinneringen. Deze herinneringen aan het eiland kunt u kopen. Tevens kunt u, als u dat wilt, een bon kiezen van een van de ondernemers op Ameland. Hiermee ondersteunt u de ondernemer op Ameland in deze moeilijke tijd. Veel winkelplezier en Blijf gezond!”

De tegoedbonnen van verschillende Amelander bedrijven zijn aan te schaffen voor 20, 40 of 60 euro. Het pakketje is te koop voor de Amelandliefhebber zelf of als cadeau voor een ander. Om nu van de voorpret te genieten en straks, als alles weer een beetje normaal gaat, er in het echt van te smullen. De Amelander bedrijven hebben er tevens een fikse steun aan.

⇒ ga hier naar www.amelandperpost.nl

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18261

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *