RSS
Zoeken

Ameland nieuws in De Stelp

Geplaatst op: 21 augustus 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

Het eerste bericht op de schermen in de StelpAmeland nieuws op WPD TV

HOLLUM - Sinds donderdag 20 augustus 2020 is het Ameland nieuws van Persbureau Ameland op een intern informatie systeem te zien op beeldschermen en televisies in woonzorgcentrum De Stelp in Hollum. De bewoners kunnen de informatie op hun kamer lezen en er wordt een scherm in de hal gemonteerd waarop elke bezoeker en bewoner het nieuws en de berichten binnenkort kan volgen. Het is een automatische overheveling van het gepubliceerde nieuws, waarbij een bepaald aantal tekens wordt opgepakt. Dit zorgt soms voor een wat bijzondere afbreking van het bericht, wat meteen duidelijk maakt dat het complete bericht op de website www.persbureau-ameland.nl te volgen is. 

Persbureau Ameland is ook de Ameland nieuws leverancier op de Kabelkrant van Ameland, al is dit in een korte RSS variant: de titel en de eerste regels van het bericht zijn te lezen, met een verwijzing naar het volledige bericht op de website van het persbureau zelf.

Op de schermen van Wagenborg TV, in de terminals, op de boten en op het Wagenborg kantoor in Nes, staan speciaal daarvoor geschreven korte berichten. Het uitgebreide nieuws inclusief de verwijzingen die regelmatig bij berichten zijn vermeld, is te lezen op de website van Persbureau Ameland zelf.

Binnenkort zijn daar ook de mededelingen van Gemeente Ameland te lezen op een speciale gemeente-pagina.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?