Ameland in Zicht nummer 19 – Zomer in de kop

NES – Ameland in Zicht magazine nummer 19 is uit en de redactie is alweer druk doende met de voorbereidingen voor het lustrumnummer 20.

Maar eerst dit zonnige zomernummer, vol strandvertier, inspiratie voor lekker eten, wellness voor het paard, watersport en kicks op zee, een heel bijzondere zelfgemaakte motor, droogvallen op het Wad, commandeur Kat en het zomerprogramma van Eiland van Hidde Dirks Kat en een tip van de sluier van De Hort Op en Skiemer Wad, tips voor leuke nieuwe boeken over Ameland en een teaser voor Paardenkracht Mannenmoed.

Het is wel duidelijk: Ameland in Zicht nummer 19 heeft de zonnehoed op en er heel veel zin in!

De negentiende editie is in de boekhandels op Ameland te koop, op de veerboot en in de kiosk in het wachtlokaal op de pier van Holwerd. Voor € 5,95 heb je heel wat lees- en kijkplezier, want niet alleen de verhalen zijn om te smullen, ook de foto's zijn een verrukking om naar te kijken.

Het magazine is online via de webshop van de VVV aan te schaffen, mocht u op dit moment nog niet op het eiland zitten en ook komende week er niet naar toe gaan. Bestel hem dan hier. De medewerkers van de VVV pakken hem graag voor u in; dan hebt u een fantastisch cadeautje van Ameland. Er zijn zelfs nog een paar oudere nummers te scoren. 

lees hier over de Media op het eiland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *