Ameland in ‘Vandaag de Dag’

Nes – Ameland stond er gekleurd op in het Wakker Nederland programma Vandaag de Dag. In het programma van Eva Jinek werd de criminaliteit van het eiland bij de kop genomen. Politieman Wim den Hartogh en Dirk Kooiker van Klein Vaarwater vertellen hun ervaringen met geboefte op het eiland en waarschuwen om toch vooral deuren af te sluiten. Jan Spoelstra laat in een straatgesprek weten dat het freemden zijn, die stelen.

Dinsdag 27 maart was reporter Maaike Timmerman op het eiland. Ze had een makkie, getuige haar tweet “Heel erg hard werken op Ameland!” getwitterd samen met een foto van de benen van Timmerman op tafel en de vuurtoren glimmend op de achtergrond.

>>> bekijk hier het programma nog eens na: het onderwerp over Ameland begint bij 16.50. In de vooraankondiging wordt het niet genoemd en Jinek kondigt het verkeerd aan, maar toch blijven kijken.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *