Ameland in top Leukste Uitje

WASSENAAR –Een Dagje Ameland is samen met  het Planetarium in Franeker en Aqua Zoo in Leeuwarden uitgeroepen tot top drie leukste uitjes van provincie Friesland. Dat blijkt uit een onderzoek onder ANWB leden naar de leukste uitjes van Nederland. Ruim 50.000 leden brachten hun stem uit. Zij beoordeelden de tien genomineerden in de landelijke verkiezing en de tien genomineerden per provincie. De stemronde is inmiddels gesloten.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag op donderdag 24 mei maakt de ANWB bekend wie de titel ‘Leukste uitje van Nederland 2012’ en ‘Leukste uitje van provincie 2012’ mag voeren.
 
Ameland ActueelDe top-3 leukste uitjes in de landelijke verkiezing zijn Attractiepark Toverland in Sevenum, De Efteling, Kaatsheuvel, en Ouwehands Dierenpark in Rhenen.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *