Ameland en Leeuwarden-Fryslân 2018 en Club2018

LEEUWARDEN – Waddenpost en Persbureau Ameland trekken op met de voorbereidingen voor Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018. VVV Ameland doet dat ook en de VVV is lid van Club 2018, dezelfde club waar ook Waddenpost is toegetreden.

Leeuwarden-Fryslân 2018 plaatst Leeuwarden en de provincie Fryslân een jaar lang in het middelpunt van de belangstelling. In de Friese hoofdstad en in de hele provincie worden projecten georganiseerd en vinden evenementen plaats die een uitstraling zullen hebben op de jaren na 2018.

De Wadden doen mee en ook Ameland laat de kans niet voorbijgaan en draait mee in het programma van Culturele Hoofdstad 2018 met in ieder geval Gameland en MadNes. Waddenpost en Persbureau Ameland gaan daar uitgebreid over publiceren.

De organisatie van Leeuwarden-Fryslân 2018 heeft een club speciaal voor het MKB in het leven geroepen, Club 2018. Het is een soort crowdfunding onder het bedrijfsleven, met lucratieve voordelen voor de deelnemers en fondsen voor Leeuwarden-Fryslân 2018. Leden ontvangen bijvoorbeeld het Club 2018 promokratje met gadgets erin.

Amelander bedrijven kunnen Leeuwarden-Fryslân 2018 steunen door ook lid te worden. Je krijgt ondermeer twee exclusieve toegangskaarten voor de openingsceremonie van Leeuwarden-Fryslân 2018.

Ook Club2018 lid worden? Lees dan hier wat voor voordeel je ervan hebt en meld je meteen aan.

Ga via deze link naar de website van 2018.nl of klik op de banner met het logo

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *