Ameland Boeken en Blog

HOLLUM – In de loop van de jaren zijn er heel wat boeken, magazines, kaarten en spelletjes over Ameland uitgegeven. In het blog Ameland Boeken worden ze verzameld. Er staan inmiddels meer dan 1000 titels op en nog is de verzameling niet compleet. Het Ameland Boeken & Blog neemt enkele rubrieken over van PA, dat eind van deze maand in deze vorm gaat stoppen. 

Heeft u een Amelandboek in de kast staan dat nog niet in de verzameling voorkomt, stuur dan een foto van de voorkant, achterkant en binnenkant met de uitgeversgegevens. Dan wordt dit boek ook op Ameland Boeken & Blog vermeld. U kunt een berichtje sturen via het contactformulier op het blog zelf of via Facebook.

De meest recente aanwinst is het boek 'Hilde de juttersdochter' van Thijs Visser, die ook 'Onder het torenlicht' schreef.

Heeft u zelf een verhaal in uw hoofd dat u wilt uitgeven? Een bijzonder boek dat u wilt maken, maar weet niet waar te beginnen? Of heeft u het boek eigenlijk al klaar en zoekt u nog een redacteur en uitgever? Neem dan contact op met Charlotte Penders van Charming Stories.

Ameland Boeken & Blog is via deze link te vinden.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 352

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *