Ameland Actueel op tablet

HOLLUM – De iPhone app Ameland Actueel doet het prima op een iPad. Hij is gemaakt voor de iPhone, maar op de iPad doet hij het fantastisch. 

Wie geen iPhone heeft maar een andere smartphone kan www.ameland-actueel.nl laden. Dat is de mobiele website die om en nabij gelijk is aan de iPhone app. Dit adres laadt alleen op een smartphone, niet op een PC, Mac of tablet anders dan iPad.

Voor al die andere tablets en om op de PC/ Mac te kunnen zien wat er precies op de app Ameland staat is er een speciale link.

U vindt hem hier:  http://www.persbureau-ameland.nl/mobile/pages/nieuws-overzicht.aspx

Ameland Actueel

Wie deze link laadt in de tablet heeft een prachtige kijk op Ameland Actueel met het nieuws, de locaties, het weer en de rubriekadvertenties van Vraag & Aanbod Ameland.

De mobiele website www.ameland-actueel.nl wordt meer dan 1200 keer per maand bezocht en de iPhone app wordt meer dan 200 keer per maaand gedownload.

Ameland Actueel op de smartphone en tablet is een nieuwsvoorziening en een platform voor bedrijven en organisaties die er toe doet.

>>> lees hier meer over de Media op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *