Ameland Actueel Abonnement 2018

HOLLUM – Regelmatig op de voorpagina van de nieuwswebsite staan, elke activiteit in de agenda van Persbureau Ameland laten plaatsen, reclames publiceren en vacatures online zetten? Het kan voor bijna nop op de website van PA. Helemaal voor niets kan het natuurlijk niet, dat snapt een kind. Laten we het eerlijk omschrijven: adverteerders kunnen hun berichten zonder extra kosten laten publiceren en bedrijven en organisaties die een Ameland Actueel Abonnement hebben afgesloten betalen ook niks extra's. Wat betaald wordt zijn de advertenties of het Ameland Actueel Abonnement, dat helemaal niet zoveel kost. Bijna gratis dus, maar net niet helemaal. Gewoon los adverteren met een banner of ingezonden mededeling kan natuurlijk ook. Kijk hier wat adverteren op de website van het Ameland nieuws doet.

Nieuwtjes van uw organisatie, vacatures, jubilea, verkiezingen, kaaksen in de reclame, bloemen in het schap, evenement aankondiging, nieuwe collectie, opruiming, Boekenweek, signeersessie, snert in een emmer: u kunt het aangrijpen om weer even extra in het nieuws te verschijnen en wij van PA regelen dat graag voor u.

Ameland Actueel Abonnement

Zo'n AAAbonnenment, hoe gaat dat in z'n werk?

Heel simpel en de prijs is een schijntje als je het afzet tegen de exposure die het genereert.

  • U sluit een Ameland Actueel Abonnement af, waar we voor jaar 1 € 150,– rekenen en voor elk daaropvolgende jaar maar € 35,–.
  • Voor dat abonnementsgeld kunt u gebruikmaken van de publicatieservice van deze website en krijgt u een presentatie van uw organisatie op de mobiele website ameland-actueel.nl
  • Met dat AAAbonnement kunt u ook nog eens gratis adverteren op Vraag & Aanbod Ameland. U kunt zien hoeveel mensen daar op klikken. Neem de proef maar eens op de som en tel uit uw winst.
  • Meld u vandaag nog aan via de CONTACT-pagina en profiteer dit seizoen al van de extra publiciteit.
  • Meld u aan en we maken van uw website zonder extra kosten een Website van de Maand, met nog extra aandacht voor uw bedrijf.


 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *