Ameland Activiteitenkalender – de controle

HOLLUM – De correctieproef van de Activiteitenkalender die door Faber Wijnberg Installatietechniek B.V. wordt uitgegeven is binnen. Tot het moment dat de kalender op de drukpers ligt kan er nog iets worden gewijzigd of toegevoegd.

Een ieder die activiteiten heeft doorgegeven kan in de agenda op de website van PA controleren of de activiteit goed staat vermeld.

Geef aanpassingen en wijzigingen graag door aan  info@persbureau-ameland.nl

De agenda-onderwerpen worden kort en krachtig vermeld op de kalender, in de meeste gevallen zonder details over plaats en tijd en kosten. Die details staan wel in de agenda op de website van PA. 

De agenda-onderwerpen van de kalender staan niet alleen in de agenda van Persbureau Ameland maar ook op de iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website voor alle smartphones en tablets: ameland-actueel.nl

In de agenda op de website staan meer activiiteiten, omdat daar ook commerciële activiteiten geplaatst kunnen worden. Geef ze vooral door, om daarmee een zo volledig mogelijke agenda te hebben.

Kalenders zijn alvast te reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef naam en aantal gewenste kalenders 2016 door aan ameland@faber-wijnberg.nl , dan liggen ze eind 2015/ begin 2016 voor je klaar in de winkel aan de Fabrieksweg in Hollum.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *