RSS
Zoeken

Ameland Activiteitenkalender 2020 op de rol

Geplaatst op: 18 oktober 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

De kalender met de activiteiten op Ameland, editie 2019 - editie 2020 staat op de rol

HOLLUM - Over iets minder dan een maand gaat de kalender 2020 naar de drukker. De activiteiten kunnen worden ingestuurd naar Persbureau Ameland die ze verzamelt voor de 15e Activiteitenkalender van Faber Wijnberg Installatietechniek BV, de notitiekalender waarop bijna alle activiteiten die komend jaar op het eiland plaatsvinden alvast zijn genoteerd.
De kalender valt in december bij alle postadressen op het eiland op de deurmat. Controleer de agenda of de activiteiten er al in staan en stuur ze anders nog even op.

Organisatoren kunnen tot en met 15 november 2019 hun activiteiten voor het komende jaar doorgeven via info@persbureau-ameland.nl . Iedereen die iets opstuurt krijgt antwoord om de activiteiten in de agenda van PA even te controleren. Niet zo'n mailbericht ontvangen? Stuur dan de activiteiten nogmaals via CONTACT.
Deel dit bericht, zodat zoveel mogelijk organisatoren het te zien krijgen en zoveel mogelijk activiteiten hun plek vinden op de kalender.

De agenda-onderwerpen komen tevens in de agenda van Persbureau Ameland te staan, zodat iedereen altijd en overal kan zien wat er te doen is op Ameland.

U kunt alvast kalenders reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef graag naam en aantal gewenste kalenders 2020 door aan ameland@faber-wijnberg.nl , dan liggen ze eind 2019/ begin 2020 voor u klaar in de winkel aan de Fabrieksweg.

Stuur voor 15 november

2019 uw activiteiten op:

evenementen, dorpsfeesten,

hardloopwedstrijden,

braderieën en markten, 

lampionnenoptochten en

catamaranwedstrijden,

paardenmarathonnen en

wandelingen, vertellingen,

muziekevenementen, zang- en

dansvoorstellingen.


Stuur ze naar

info@persbureau-ameland.nl

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?