Houten vloer gratis op te halen

HOLLUM – In Hollum, aan de O.P. Lapstraat nummer 7, tegenover de Coop supermarkt, is in de maand oktober schuurverkoop. Elke dag, behalve zondag, is de schuur open. In de winkel is van alles te koop, van tuinhaard tot rolschaatsen, van waadpak tot glaswerk. Hyacintglazen, schilderijen, kerstspulletjes, boeken, tassen, tenten en hebbedingetjes. Antiek, curiosa, kunst en nuttige voorwerpen.

Er is een eurohoek en een twee eurohoek, waar leuke en handige spullen zijn te koop voor bijna nop. Kijk ook even op Vraag & Aanbod Ameland, want daar staat een prachtige houten vloer aangeboden, vele vierkante meters groot, die gratis opgehaald kan worden. Wie het eerst komt het eerst maalt. De advertentie is hier te zien.

De schuurverkoop is open vanaf 13:00 uur of zoals op een briefje op de deur is aangegeven. Soms is de deur eerder los, soms ook wat later. Of er staat 'Ben zo terug.' Kortom, kom langs, kijk en voel aan de deur en bel anders even op.

De uitverkoop gaat in ieder geval door tot en met 19 oktober, misschien ietsjes langer, maar waarschijnlijk niet. Iets gezien? Kom dan deze week langs.

Het filmpje hieronder maakt een rondje door de winkel.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *