Ameland Actief in actie

BALLUM – Ameland Actief, het evenementen organisatie bureau op Ameland, breidt zijn evenementen uit met een Ameland Tour. Op de kalender staan al het kerstboomwerpen, de nieuwjaarsduik en de Vuurtoren Run. De fietstocht rond het eiland is de nieuwste loot aan de stam.
Op 25 oktober start de eerste Ameland Tour fietstocht. De tocht die 40 kilometer lang is start en eindigt bij de vuurtoren brengt de fietsers over de mooiste fietspaden van het eiland van west naar oost en weer terug.
Opgeven voor de tocht kan via de telefoon (0519 556380) of via de website (www.ameland-actief.nl). De tour kent verschillende starttijden en houdt daarmee rekening met de eilanders en de eilander kinderen die in deze periode geen herfstvakantie hebben en naar school gaan.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *