Ameland Achter Diek 5

TEXEL – Pieter de Vries heeft veel foto’s van Ameland vanuit de lucht in zijn archief. De digitale Krant van Ameland publiceert met enige regelmaat een van deze foto’s in de rubriek Ameland Achter Diek. Deze keer is het een luchtfoto van het wad met de veerboot. Je kijkt over het eiland tot aan de Noordzee toe. 

Ameland Achter Diek Nummer 4 vindt u hier.

Pieter de Vries is luchtfotograaf. Vorig jaar maakte hij van een aantal  foto’s een prachtig boekje met 12 verhaaltjes en 12 foto’s met de titel ‘Achter Diek’. Het boekje is voor € 5,95 via de website van Persbureau Ameland te koop. Zie ook Vraag & Aanbod Ameland.

Wie een luchtfoto aan de muur wil hebben kan contact opnemen met de fotograaf via zijn website die te vinden is in de rubriek Foto op Ameland van de site AmelandStartMenus en die vindt u op de Links-pagina onder de A van Ameland.

© Persbureau Ameland 2009, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *