Ameland aan Tafel weer te koop

HOLLUM – Ameland aan Tafel van Ria Evers-Dokter is weer te koop. Het fraaie boek vol recepten, gebruiken, verhalen en bijzonderheden van Ameland, verhaald en opgeschreven door Ria Evers-Dokter is herdrukt. De eerste editie uit 2015 was tot het allerlaatste exemplaar uitverkocht. Editie november 2022 is een iets gewijzigde herdruk. De wijzigingen zitten vooral in de sponsoren, de vrienden die de uitgave mede mogelijk hebben gemaakt.

Vrijdagmiddag en -avond 25 november zijn de gereserveerde exemplaren van de voorintekenaars op te halen bij de uitgeverij op Westerlaan 8 in Hollum. Een berichtje via Whatsapp of belletje via 0623218213 is handig.

Op zaterdag 26 november liggen ze in Boekhandel van den Brink in Nes, Enjoy Books in Hollum en Primera in Buren.

Ameland aan Tafel kost € 21,50.

lees hier ook over Ameland aan Tafel

→ kijk in het Ameland Boeken blog voor meer over dit boek – klik op de label Ameland aan Tafel of tik Ameland aan Tafel in het zoekvenster in om alle posts over dit boek te bekijken

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *