Plannen voor herdruk Ameland aan Tafel

HOLLUM – “Must-have” en “aanrader,” "Mooi gemaakt" en "Voerde me terug naar vroeger." Dat zijn een paar reacties op Ameland aan Tafel, het boek van Ria Evers-Dokter dat half augustus verscheen. Niet alleen op social media, maar ook via e-mail stromen de positieve reacties binnen. Ria Evers-Dokter wordt op straat aangesproken door menigeen die het boek al thuis heeft liggen. Het is dan ook een boek om op te vreten.

Dat was 2015. Inmiddels woont de schrijfster op Bonaire, maar ook in de Cariben krijgt Ria Evers regelmatig vraag naar haar boek. De oplage van toen is allang uitverkocht en nu overwegen Evers-Dokter en Ameland Pers uitgeverij het te laten herdrukken. Als het opnieuw wordt uitgegeven zal het een gewijzigde herdruk worden, omdat advertenties van bedrijven die in de loop van de jaren zijn verhuisd of veranderd plaats zullen maken voor nieuwe. Bovendien zullen enkele opmerkingen naar aanleding van de eerste uitgave worden verwerkt in editie twee.

De eerste besprekingen tussen uitgever en schrijfster zijn geweest en de hoofden van betrokkenen malen over het plan en plannen hoe het moet en kan.

Bent u een van de ongelukkigen die graag een boek had willen hebben, maar bij de eerste oplage achter het net viste, meld u dan aan. Zo kunnen we inventariseren of er genoeg belangstelling is voor nog een keer Ameland aan Tafel. Het boek zal tussen de 19 en 20 euro gaan kosten. 

Hebt u een bedrijf dat zich graag wil laten zien in dit geweldige boek van Amelands bodem, neem dan contact op met de uitgever over de mogelijkheden.

Ameland aan Tafel staat vol Amelander eetgewoontes van het eiland. Wat at men tijdens bijzondere dagen, bij festiviteiten, of wat schafte de gewone pot? Ria Evers-Dokter, kind van Ameland, lardeert de recepten met herinneringen, verhalen over Ameland, familie, eten en persoonlijke mijmeringen. 

Aanmelden voor een boek en voor adverteren in de heruitgave kan via CONTACT.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *