RSS
Zoeken

'Ameland aan Tafel' op reis naar Bonaire

Geplaatst op: 20 februari 2017 - Categorie: Kunst & Cultuur

Ameland aan Tafel

HOLLUM - Het boek 'Ameland aan Tafel' dat in augustus 2015 uitkwam wil op reis. Naar Bonaire. Op dat Caribische eiland woont de schrijfster van het boek, Ria Evers-Dokter en zij heeft vier mensen die dit boek van haar willen kopen. Zelf heeft ze geen boeken meer op voorraad, al haar exemplaren zijn uitverkocht. De uitgever Ameland Pers uitgeverij heeft er nog zes.

Maar hoe komen die boeken op Bonaire?
Ze kunnen in een pakketje worden opgestuurd, natuurlijk, maar dan wordt de lak duurder dan de brief. "Is er niet iemand die naar Bonaire gaat en die de boeken mee wil nemen?" vroeg Ria zich af. "Naar Curaçao kan ook, want daar woont een vriendin en dan komen de boeken wel weer via haar op Bonaire."

Bonaire of Curaçao
Gaat er iemand naar Bonaire of Curaçao die vier, niet zware, boekjes Ameland aan Tafel mee wil neme naar de zonnige Cariben? Dat zou fantastisch zijn. Meld je dan aan via CONTACT om een en ander te regelen.

Ameland aan Tafel route
In de iPhone app Ameland Actueel en in de mobiele website ameland-actueel.nl staat in Locaties een route langs de bedrijven die de uitgave mede mogelijk hebben gemaakt. Volg de volgende linkjes: Locaties > Attractie & Museum & Route > Ameland aan Tafel Route.
Ga er eens langs en geniet van het goede. 

Ameland aan Tafel: een boek voor elke boekenplank op Ameland en voor elke Ameland-liefhebber.

Op Waddenpost is meer te lezen over het boek, de presentatie en de extraatjes. Kijk bij Waddenposter Ameland aan Tafel.

Op deze website worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet dus de adblocker uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?