RSS
Zoeken

Celtic Folk Night: feesten op z’n Schots

Geplaatst op: 20 februari 2017 - Categorie: Kunst & Cultuur

NES - Op vrijdag 24 februari geeft de bekende Nederlandse folkband Rapalje een spetterend optreden bij De Toel in Nes.

Al ruim 20 jaar is Rapalje een gevestigde naam in de folkwereld. Deze beroepsmuzikanten reizen door heel Europa om op festivals, in clubs en op andere grote podia te spelen. Met hun Celtic Folk Night zorgen ze met stampende jigs en reels, gevoelige ballades en zelfs een vleugje metal dat het publiek zich waant in een Ierse pub, waar het bier rijkelijk vloeit en de whiskyfles op tafel staat.

Met weer een aantal nieuwe nummers in het repertoire mogen fans van de band én van het genre dit optreden absoluut niet missen. Een unieke kans om in de koude wintermaanden heerlijk op te warmen en wellicht vast in de stemming te komen voor het Rapalje Zomerfolk Festival, het festival dat de band eind juni, alweer voor de vijfde keer, organiseert in het Stadspark van Groningen.

Zoals altijd bij Rapalje zal het voor iedereen in de zaal moeilijk worden stil te blijven staan en dit wordt dan ook niet van de aanwezigen verwacht! Meedansen en zingen wordt aangemoedigd: in kostuum (kilt of anders) komen ook. Kom na afloop ook vooral een praatje maken, je favoriete cd laten signeren en ga met deze stoere mannen in kilt op de foto. De fans weten het: Rapalje staat altijd garant voor een onvergetelijk feestje.
Bron Rapalje

bekijk hier de Trekharmonica.Startpagina

Op deze website worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet dus de adblocker uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

 

Rapalje - Foto Franca de VrindRapalje - Foto Detlef LetznerRapalje - Foto Detlef LetznerRapalje - Foto Franca de Vrind

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?