Muzikanten: ga De Hort Op!

HOLLUM – Stichting De Hort is op zoek naar Amelander muzikaal talent. Kun jij zingen, bespeel je een instrument of speel je in een band? Kom dan langs! Zondag 12 maart vanaf 17.00 uur in De Piraat.

In 2018, dan is Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018, organiseert Stichting De Hort Op een groot cultureel en muzikaal evenement. De stichting heeft hiervoor een professional in de arm genomen, Reinout Douma. Hij is erg benieuwd wat Ameland aan muzikaal talent heeft. Douma is van het Noordpool orkest en hij is pianist, componist en dirigent.

De muziekverenigingen, zoals de koren en de korpsen van Ameland, zijn al aan boord. Voor deze verenigingen is er een voorspeelmiddag georganiseerd en Douma was erg onder de indruk. Niet alleen van de muzikale kwaliteiten, maar ook van de inzet en spontaniteit van de Amelanders.

Nu zou hij graag alle andere muzikanten van Ameland willen horen, dus de bandjes, solozangers en -zangeressen en solisten op een instrument. Pianist Douma kan de auditanten begeleiden op de piano. Versterking en instrumenten voor de bands zijn aanwezig.

De Hort Op wil in 2018 een groot muzikaal spektakel neerzetten waarbij ze landelijke bekendheid gaat halen. Of dat lukt is mede afhankelijk van de medewerking van elk muzikaal talent. Het is niet Heel Ameland Bakt! maar Heel Ameland Speelt! en Heel Ameland gaat De Hort Op! Nienke Brouwe-Bonthuis, secretaris van de club: “Dus geef je op en kom langs op 12 maart in De Piraat.”

Om je op te geven of voor meer informatie kun je een mailbericht sturen naar nienkeameland@hotmail.com

⇒ lees hier ook over De Hort op

 

Op deze website worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet dus de adblocker uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *