Ameland aan Tafel – lekker cadeau

HOLLUM –  Op zoek naar een leuk cadeau, liefst iets van Ameland? 

Nog heel even en dan ligt Ameland aan Tafel in de winkels en bij de deelnemende restaurants. Het is een origineel cadeau en een puur Amelands product. 

Het boek is al te bestellen bij de uitgever, maar u kunt ook bij de boekhandels alvast een exemplaar laten reserveren. Wie bij de uitgever twee of meer exemplaren bestelt krijgt een uitnodiging voor de boekpresentatie in Herberg De Zwaan.

Ameland aan Tafel is een project van Ria Evers-Dokter en Ameland Pers uitgeverij.

Ameland aan Tafel is een boek over de culinaire cultuur van Ameland: recepten, eigenaardigheden, gezegdes, verhalen, gebruiken en Amelander producten. 

Voor de verwezenlijking van het boek hebben we via crowdfunding medewerking van restaurants, winkels, producenten van Amelandse producten en particuliere liefhebbers van de Amelandse culinaire cultuur gevraagd.

De deelnemende sponsorbedrijven worden gekoppeld in een route over het eiland. In het boek staan ze genoemd en de bedrijven ontsluiten hun website vol specialiteiten via een QR-code. 

Ameland aan Tafel is een leesboek en kookboek met verwijzingen naar foto's die niet in het boek staan maar die wel kunnen worden bekeken via een QR-code. Er staan originele en geinige illustraties in en de uitgave herbergt meer verrassingen. Er zit zelfs muziek in, van een Amelander componist en pianist, een Amelandse tekstschrijver (Ria Evers-Dokter) en een Amelandse zangeres.

Ameland aan Tafel is lekker, grappig, mooi, interessant, ontroerend, ouderwets èn hedendaags.

Ameland aan Tafel kost € 17,50.

Ameland aan Tafel is een mooie aanvulling voor de Amelandbibliotheek in uw eigen huis en in uw vakantieaccommodatie.

Ameland aan Tafel zit op Twitter, volg @amelandaantafel voor de nieuwste ontwikkelingen, leukste acties en lekkerste hapjes.

Ameland aan Tafel krijgt een eigen route op de iPhone app Ameland Actueel en op de mobiele website voor alle smartphones ameland-actueel.nl

Ameland aan Tafel is een fantastisch cadeau voor in het körfke en Kerstpakket.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *