Ameland aan Tafel: “Een boek om van te smullen!”

HOLLUM – “Must-have” en “aanrader,” "Mooi gemaakt" en "Voerde me terug naar vroeger." Dat zijn een paar reacties op Ameland aan Tafel, het boek van Ria Evers -Dokter dat half augustus verscheen.

Niet alleen op social media, maar ook via e-mail stromen de positieve reacties binnen. Ria Evers-Dokter wordt op straat aangesproken door menigeen die het boek al thuis heeft liggen. Het is dan ook een boek om op te vreten.

Ameland aan Tafel past heel mooi in het körfke en misstaat niet in het kerstpakket. Wil je iemand verrassen met een mooi cadeau van Ameland, dan is Ameland aan Tafel en lekkere keuze. "Een boek om van te smullen." Dat zegt Jacob Roep van Amelander Historie.

Ameland aan Tafel: een boek voor elke boekenplank op Ameland en voor elke Ameland-liefhebber.

Ameland aan Tafel, een puur Amelands product, is voor € 17,50 te koop bij de Amelander boekhandels, bij Ria Evers-Dokter, H.D. Katstraat 14 in Hollum, en bij de uitgeverij op O.P.Lapstraat 7 in Hollum.

Op Waddenpost is meer te lezen over het boek, de presentatie en de extraatjes. Kijk bij Waddenposter Ameland aan Tafel.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *