Ameland A Cappella zingt in november

JULIANADORP – De Kunstmaand in november van 2012 wordt opgeluisterd met een nieuw initiatief: Ameland a Cappella. Enthousiaste koorzangers, waaronder organisator Durk Geertsma, kunnen zich via de website van Ameland a Cappella aanmelden. Geertsma, betrokken bij groepsaccommodatie Blierherne in Nes, is koordirigent in zijn vrije tijd. Het leek hem altijd al geweldig om eens zo'n weekend te organiseren. “Ik ken Meindert Bosklopper, die de artistieke leiding krijgt, van vroeger toen ik in Drachten woonde en hij was gelijk enthousiast. We zoeken dus zangers die muzieknoten kunnen lezen en bereid zijn om voor het weekend alvast te kijken hoe hun partijen in elkaar steken. Dan hoeven we niet zoveel tijd aan de nootjes te besteden en kunnen we snel met muziekmaken beginnen.“

Geertsma is nog op zoek naar een leuke locatie voor een miniconcertje die zondag de elfde november. Heeft iemand een idee, dan houdt de organisator zich aanbevolen.

“En misschien is er een koor dat met ons samen op wil treden die zondagmiddag.”

Geïnteresseerden kunnen via de website van Ameland aCappella contact opnemen; de website is de vinden via de links-pagina.

>>> lees hier over Kunstmaand Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *