Amazones Ameland doen het goed

HOLLUM – Afgelopen weekend was er een subtop wedstrijd dressuur, in Hollum op het veld onder de vuurtoren.

De amazones van het eiland deden het bijzonder goed. Karen Beijaard met Imke had haar debuut in de Intermediair 1 en behaalde een mooie score van rond 61% en is hiermee startgerechtigd voor de zware tour. Zij is de eerste van de Amelander Men- en RijVereniging  (AMRV)die dit niveau bereikt heeft. De AMRV is trots op haar.

Laura Boelens met Roxanne had haar debuut in de Prix St. George en heeft een winstpunt gereden en deze rubriek op haar naam geschreven met een score van 61,3%. Hierdoor is zij nu startgerechtigd in de Intermediair 1. De AMRV feliciteert ook haar met dit geweldige resultaat.

Natascha Gielen met Esmee had haar debuut in de ZZ Zwaar en was erg tevreden hoe het gegaan is. Ze krijgt succeswensen mee voor de volgende wedstrijden.

Alle andere amazones deden het uitstekend dit weekend met mooie winstpunten erbij en promoties in de volgende klassen. Voor de AMRV was het een wedstrijd waar de vereniging met trots op terug kan kijken.

De wedstrijd was mede mogelijk gemaakt door Wagenborg Passagiersdiensten.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *