Alysha is Miss Beauty of Friesland

STADSKANAAL – Alysha Bunicich uit Hollum is zondag 25 april gekroond tot Miss Beauty of Friesland. Zij ontving haar kroon in het Geert Teis Theater te Stadskanaal, waar ze de grote finale van de schoonheidswedstrijd won. Al anderhalf jaar lang keken de Friese missen uit naar dit moment, en de kans om te stralen op het podium. Door Covid-19 is vorig jaar de finale uitgesteld. Van de honderden aanmeldingen stonden er nog 20 finalisten op het podium, onderverdeeld in drie categorieën. Miss Teen of Friesland (15 t/m 18 jaar), Miss Intercontinental Friesland en Miss Beauty of Friesland (19 t/m 26 jaar).

Aafke Stroosma, Miss Beauty of Friesland 2019 kroonde de 20 jarige Alysha Bunicich van Ameland tot Miss Beauty of Friesland 2021. Tevens werden er nog twee andere belangrijke titels vergeven. Miss Teen of Friesland: Zana Udo, 18 jaar uit Oranjewoud. Miss Intercontinental Friesland is Suzette van der Pol geworden, 20 jaar uit Lemmer. Zij zullen Friesland gaan vertegenwoordigen in de landelijke verkiezing. Die verkiezing is één van de grootste verkiezingen in Nederland en zal in augustus plaatsvinden. De drie missen gaan vanaf nu een leertraject in om te worden klaargestoomd voor het landelijke podium.

Tik Alysha in bij ZOEKEN om over de voorrondes te lezen.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *