Alfred en Albert op toneel

HOLLUM – Toneelvereniging Nut en Genoegen (NEG) speelt de klucht ‘Alfred & Albert’ In De Toel en Ons Hol. De generale repetitie van donderdag 5 februari liep op rolletjes. Traditiegetrouw is de generale repetitie de voorstelling voor de jeugd. Tachtig kinderen genoten in Ons Hol van het toneelstuk. De NEG wil het publiek dat de voorstelling nog komt zien verrassen.  De gebeurtenissen in het lachwekkende stuk houden ze liever nog even uit de publiciteit. Duidelijk is wel dat Eduard, Henk, Ulbe en Laura, Jacoba, Bert, Liesbeth, Dirk Cornelis en Astrid, met de technicus Adriaan en de regisseur Oene er weer een spektakel van de bovenste plank van maken.

In de kleedkamer houden de spelers tijdens de generale repetitie het toneel in de gaten. Greetje Wijnberg-de Jong schminkt Henk. Op het toneel voelt zijn personage zich niet goed en hij wordt lijkbleek geschminkt.

Alfred & Albert is vrijdag 6 en zaterdag 7 februari in Ons Hol in Hollum te zien.

Woensdag 11 februari is de middagvoorstelling in Ons Hol en vrijdag 13 februari speelt de NEG nog een keer in De Toel te Nes.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *