Activiteitenkalender Faber-Wijnberg van 2018

HOLLUM – De Ameland Activiteitenkalender van Faber & Wijnberg Installatietechniek B.V. is weer gemaakt. De kalender is in december 2017 op Ameland huis aan huis bezorgd. Wilt u een extra kalenders voor in uw vakantieaccommodatie, loop dan even naar in de winkel aan de Fabrieksweg.

De dertiende editie van de kalender staat geheel in het teken van walvisvaarder Kat en de walvisvaart. Ameland is in 2018 het Eiland van Hidde Dirks Kat.

De Ameland Activiteitenkalender wordt samengesteld onder redactie van Persbureau Ameland. De activiteiten van het hele eiland, voor zover reeds bekend, staan in de Ameland Agenda op deze website. De gegevens van de kalender corresponderen met deze agenda. Zorg dus dat uw evenementen in die agenda staan.

De kalender is, net als de voorgaande kalenders, gedrukt door Grafische Industrie De Marne in Leens, de drukkerij die al meer dan honderd jaar kwalileitsdrukwerk biedt.

→ lees hier over Drukkerij De Marne en Marne Signs

→ de website van Faber & Wijnberg Installatietechniek is te vinden op de Links-pagina onder de F van Faber & Wijnberg

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *