Activiteitenkalender 2022

HOLLUM – De Ameland Activiteitenkalender 2022 van Faber Wijnberg Installatietechniek B.V. is klaar. De kalender is intussen op Ameland al huis aan huis bezorgd. Wie extra kalenders wil voor in vakantieaccommodaties kan ze ophalen in de winkel aan de Fabrieksweg.

De zeventiende editie van de kalender heeft net als vorig jaar foto's als achtergrond van de kalendermaanden. De foto's zijn deze keer van Jan van der Laag uit Hollum.

De Ameland Activiteitenkalender wordt samengesteld onder redactie van Persbureau Ameland. De activiteiten van het hele eiland, voor zover reeds bekend, staan in de Ameland Agenda op deze website. De gegevens van de kalender corresponderen voor het grootste deel met deze agenda.

Geef uw activiteiten voor 2023 voor 11 november 2012 door aan info@persbureau-ameland.nl. Maar ook dat staat vermeld op de kalender; zie onderaan de maand juni.

De kalender is gedrukt door DeMarneVeenstra in Groningen, voorheen door Drukkerij De Marne in Leens. In 2019 bundelden deze twee spelers op de drukwerk markt de krachten. Persbureau Ameland is agent voor deze drukkerij.

de kalender is, net als de vorige edities, toegevoegd aan het Ameland Boeken blog

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *